Vászonkép, canvas nyomtatás - Spirit Nyomda Campona, Budapest

Az idő gyorsan elrepül, a fotó örök

Vászonkép gyártásnál szeretjük a kreatív megrendelőket, mert ők mindig kreatív feladatot adnak nekünk. Most is érkezett hozzánk egy vászonkép megrendelés, de ezúttal nem a szokásos családi fotót varázsolhattuk a szintetikus anyagra. Már eleve egyedi és meglehetősen nagy méretben volt rá szükség. A családtagok a képen oldalsó profilból látszanak, és mindenki egyetlen képen van. Ez a koncepció nagyon jól tud mutatni, főleg nagy méretben. A végeredmény egy 120×60 cm-es óriás vászonképkép. Gyertek, megmutatjuk milyen lett! 

Alapanyagok

Ha nagy (óriás) méretű vászonképről van szó, akkor két lehetőséget szoktunk Nektek ajánlani. Nyomtathatunk szintetikus vászonra (canvas), vagy prémium festővászonra. A nyomtatott képeket minden esetben 5 cm vastag, fa vakrámára feszítjük fel. Nagy vászonképek esetén természetesen a megfelelő merevítési megoldásokról gondoskodunk.

Mik a fő különbségek a két vászontípus között?

A szintetikus canvas olcsóbb a prémium festővászon drágább anyag. A szintetikus canvas kicsit fényesebb, a festővászon matt hatású. De itt nem az ár szokott dönteni elsősorban, hanem a kép, fotó témája és a későbbi felhasználás módja. 

Vannak fotók, grafikák, amik festővászonon adják a legszebb végeredményt, de van ami a szintetikus anyagot igényli, mert igazán úgy lesz szép. Jellemzően családi fotóknál a szintetikus vászon szokott működni, művészibb képeknél, grafikáknál a festővászon a nyerő. 

A vászonkép későbbi helyének környezetétől is függhet az anyagválasztás. A lényeg, hogy beszéljünk róla telefonon, vagy személyesen, mert kollégáink szívesen nyújtanak szakmai segítséget Neked.

Ilyen lett a vászonkép

A fenti megrendelés fekete-fehérben kerül nyomtatásra, szintetikus canvasra, amit utána fa keretre (vakrámára) feszítettünk 120x60cm-es méretben. Nyugodtan tekinthetjük óriás vászonképnek, ami a nappali központi dísze lehet.

Szeretnél Te is egy lenyűgöző vászonképet?

Itt a Karácsony és ha te is szeretnél igazán személyeset és értékeset adni szeretteidnek, akkor nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. A vászonkép igazán jó ajándék más alkalmakra is. Pár kattintással megrendelheted, csak feltöltöd a képet, kiválasztod a méretet és már kész is vagy, a többi a mi dolgunk.