Vászonkép, canvas nyomtatás, Spirit Nyomda Campona, Budapest

Pillanatok az örökkévalóságba zárva…

Ismerd meg egyedi vászonképeinket. Ha fel akarod dobni az otthonod üres falait, vagy ki akarod egészíteni az amúgy már szinte tökéletesen kialakított belső teret, esetleg van egy nagyon kedves emléked fénykép formájában, amit szeretnél minden nap látni, vagy csak meglepnél valakit egy igazán személyes ajándékkal, akkor a prémium vászonkép egy jó megoldás lehet.

Nem csak az otthonodban működik! Irodád, üzleted falát is díszítheti, a belső teret megfelelően kiegészítheti. A vászonképek esztétikus és megjelenése segít átadni üzenetedet leendő vásárlóidnak.

Ismerd meg a minőséget

Ha még nem találkoztál vászonképünkkel, itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerd. Minden vászonkép nyomtatás után kézzel készül a méretre szabott, fa keretettel együtt. A vászonkép feszítése is kézzel történik, gépet egyáltalán nem használunk, hogy mindenhol tökéletesen passzoljon, rendesen feszüljön.

Kétféle vászon közül választhatsz

  • Fényesebb hatású, anyagában texturált, festővászonra nagyon hasonlító, hófehér, szintetikus anyag.
  • Teljesen matt hatású, vastag, prémium festővászon,

A nyomtatáshoz minden esetben professzionális, akár 155 cm szélességben is nyomtatni képes gépünket használjuk. Ragyogó, élettel teli színek, magas felbontás,  és ami a legjobb, UV álló kivitel. Igen, az alapanyag is, illetve a nyomtatáshoz használt festék is ellenál a nap sugarainak. Ez az egyik legfontosabb tulajdonság, hiszen hosszú-hosszú évekig szeretnéd, ha díszítené a faladat.

A fa keretet egyedi méretre is tudjuk készíteni, felejtsd el a szabványokat, gondolkozz szabadon. A határokat csak az anyag szélessége szabja meg. A kész képeket fém akasztóval látjuk el, így Neked két dolgod marad: hazavinni, és felakasztani a végleges helyére. 

Pillanatok az örökkévalóságba zárva

Mutatok pár felhasználási területet, ahol a vászonképek kiválóan megállják a helyüket:

  • Egy nagyon jól sikerült fotó a faladra az otthonodban. Rengeteg esküvői, családi képet nyomtatunk vászonképre. Szívesen kinyomtatjuk a Te életed legszebb pillanatait is.
  • Ha fotós vagy és saját képeket szeretnél, akkor is jöhetsz hozzánk bátran, a minőségben nem fogsz csalódni.
  • Ha belsőépítész, dekoratőr vagy, és határozott elképzelésed van arról, hogy a vászonképek hogyan teszik tökéletessé a belső tereket, akkor gyere és megvalósítjuk Neked. 
  • Ha igényes cégvezető vagy, és szeretnéd az irodákat, tárgyalókat feldobni valami igazán szép dekorációval, örülnél ha ilyen felületeken is át tudnád adni a vállalkozás üzenetét, akkor a vászonkép jó megoldás lehet. (vagy a falmatrica, ezt is tudunk, de most ne kanyarodjunk el…)
  • Pro tipp szálloda tulajdonosoknak! A szobákat nagyszerűen feldobhatod vászonképekkel, nagy mennyiség esetén természetesen az ár is kedvezőbb. 

És most, hogy mindjárt itt a karácsony…

… ajándékozhatsz akár vászonképet is. Megrendeléshez gyere, tölts fel egy képet és már gyártjuk is. Ha nagyobb mennyiségben gondolkodsz, vagy kiállításra szeretnél egy anyagot összeállítani, akkor gyere be hozzánk a nyomdába és mindent megbeszélünk.

De megrendelheted egyszerűen a honlapunkról az alábbi gombra kattintva. Töltsd fel a fotód, kérd házhozszállítással, vagy vedd át személyesen.