Egyedi, fényképes naptár nyomtatás. Spirit Nyomda ampona - Budapest

Karácsonyi ajándék, amit minden nap használsz. Mi az?

Kevés olyan karácsonyi ajándék létezik, amit ennyire ki lehet használni. Nagyon személyes, és egyedi, minden nap használható, dekoratív, minőségi, ha ezt adod vagy kapod, akkor garantált a siker és még csak nem is kerül sokba. Na, nem tudod? Ne csináld, hát persze hogy az egyedi fényképes fali vagy asztali naptár. Ugye hogy ugye! 

Fényképes naptár. A favorit.

Minden évben ez az egyik legtöbbet eladott termékünk, még a prémium vászonképeinket is maga mögé utasítja. Nem tudjuk elég gyorsan, elegendő mennyiségben gyártani, annyian szeretnétek. És tessék, múlt hét óta már jönnek is a rendelések, pedig még szinte nyár van odakint. Nem lehet elég korán kezdeni.

Ha már ismered, akkor tekerd csak át, töltsd fel a képeidet és rendeld meg idén is, hogy egész évben ott legyen a falon.

Ha még nem ismernéd, akkor egy gyors felzárkóztatás:

Kezdjük a méretekkel, mert az ugye lényeges szempont. Igen a naptárnál is.

  • A3 méretű egyedi, fényképes falinaptár (297x420mm). 
  • A4 méretű egyedi, fényképes falinaptár (210x297mm). 

Minőség

  • Egyedi fényképes naptárjainkat 200g-os, enyhén fényes műnyomó kartonra nyomtatjuk, Ricoh Pro 5210S digitális nyomdagéppel. Fehér színű, fém spirállal fűzzük össze a lapokat, és természetesen van benne akasztó is. 
  • Többféle grafikai kialakítás közül választhatsz, nem kell kompromisszumot kötnöd.

Gyorsaság

  • Nagyon gyorsak vagyunk, de az ünnepek közeledtével és a megrendelések darabszámának drasztikus emelkedésével mis is be szoktunk kicsit lassulni. Azt tanácsoljuk, hogy minél előbb add le naptár megrendelésed, hogy biztosan a fa alá tudd tenni. Általában 1-2 munkanap alatt elkészül. 

Egyszerűség

  • A rendelés leadásához fel sem kell kelni a fotelből. Kiválasztod az űrlapon a megfelelő paramétereket, és feltöltöd a ragyogó képeidet. Vársz egy keveset, és már kapod is a látványtervet e-mailben. Ha visszajelzel, már gyártjuk is. Ha nem postázva kérted, akkor be kell jönnöd érte a nyomdába, de szívesen látunk, gyere csak! 🙂

Pro tippek a fényképes naptár megrendelése előtt:

  • Szánj időt a képek kiválogatására, ne kapkodd össze, hiszen ez egy nagyon személyes ajándék, muszáj, hogy jól nézzen ki.
  • Ha bizonytalan vagy a képek minőségében, vagy bármi kérdésed van, akkor nyugodtan ugorj be hozzánk a Camponába, segítünk eldönteni, melyik kép, hogyan lesz jó. 

Már nagyon várjuk a képeidet, hogy a naptárak valamelyikébe tehessük! 🙂