Dekoráció terveztés és kihelyezés Campona, Budapest

Dekoráltunk a Szőke Guminál

A Szőke Gumis srácok szépen kipofozták a 30 éve fennáló vállalkozásuk műhelyét és szerették volna, ha kerek egésszé tesszük a megjelenést egy egyszerű de jól működő dekorációval. A dekoráció sosem bonyolult, művészi alkotás. Egyetlen feladata van, figyelemfelkeltően és mindenki számára érthetően közölni a kívánt üzenetet. Jelen esetben a különböző gépjárműbeállók egyszerű megkülönböztetésére volt szükség. Gyere, megmutatjuk milyen lett!

Az előzmények

Nem volt számunkra ismeretlen a terep, hiszen visszatérő ügyfélről van szó, a kerítésre már terveztünk és gyártottunk molinókat, amik a tevékenységeket hirdetik. Most matrica dekoráció volt a cél. Felújítás után az ajtók feliratait is újjá szerették volna varázsolni, ehhez kérték ismét a segítségünket.

Nem kell túlgondolni

Tervezhettünk volna témába vágó fotókkal illusztrált, piktogrammokkal jelölt csillivilli grafikát. De jelen esetben egyetlen cél volt csupán. A három szolgáltatás valamelyikére érkező autós gyorsan és egyértelműen el tudja dönteni, melyik garázsba kell behajtania. Pont.

Grafikus kollégánk – Ambrus – ehhez egy vastag, de jól olvasható betűtípust választott és egy egyszerű döntéssel csempészett bele egy kis dinamikát, ami vizuálisan jól kapcsolódik az autóval / autózással kapcsolatos szolgáltatáskhoz.

Egy melegebb sárga színű, tartós, UV álló matricát választottunk alapanyagnak, ami jól bírja az időjárás viszontagságait, kevésbé sérülékeny és nem utolsó sorban tökéletesen passzol a felújjított műhely sárga-barna színéhez. A matricát formavágtuk és dekorosunk Tomi – Ambrussal közösen – már fel is ragasztotta. (Igen, nálunk aki tervez az dekorálni is tud. Ez azért fontos, hogy már az elején tudjuk, valóban gyártható és tartós lesz az elképzelésünk)

Ilyen lett a dekoráció